Ezek a lehetőségeid, ha VPS-ben gondolkodsz

Ha egy honlap forgalma megnövekszik, akkor lehet, hogy az osztott tárhely már nem lesz elégséges minden látogató kiszolgálásához. Ebben az esetben, valamint ha egyedi beállítások vagy modulok, beállítások iránt támad igény, akkor érdemes VPS-re előfizetni.

Jobban megéri a VPS, mint a fizikai szerver

Sokkal kedvezőbb előfizetni az AB Plusznál egy VPS csomagra, mintha fizikai szervert bérelnél. A virtuális szerver előnye, hogy kiválóan lehet skálázni. Akár a CPU-t, akár a memóriát kell bővíteni, azt egy újraindítással meg is lehet oldani. Értelemszerűen fizikai szervernél azért ennél bonyolultabb a folyamat.

Egy magas látogatottságú weboldal, például egy felkapott online áruház üzemeltetéséhez célszerű lehet igénybe venni egy HDD VPS opciót. Az AB Plusznál azokat a fizikai szervereket, amelyeken a virtuális szerver szolgáltatást nyújtják, a lehető legmodernebb SATA HDD háttértárolókkal vértezték fel.

Több opció közül választhatsz

Az egyes szolgáltatók, így az AB Plusz is több különböző VPS csomagot kínál fel potenciális ügyfelei számára. Mivel az egyes felhasználók igényei eltérőek lehetnek, így vannak kisebb és nagyobb csomagok is.

A VPS1 HDD csomag 256 MB RAM-ot, 1 darab vCPU-t, 10 GB HDD tárhelyet és egy fix IP címet tartalmaz. Vannak ennél nagyobb csomagok is, amihez már 1 GB RAM és 40 GB HDD tárhely jár, de a legnagyobb HDD VPS csomag esetében 4 GB RAM-mal, 2 db vCPU-val és 150 GB HDD tárhellyel számolhatsz.

Ennél a szolgáltatónál vannak SSD VPS csomagok is. A legkisebbre történő előfizetés esetén 256 MB RAM-ot, 1 darab vCPU-t, 5 GB SSD tárhelyet és 1 darab fix IP címet kapsz. A jelenleg elérhető legnagyobb SSD VPS csomag 4 GB RAM-ot, 2 darab vCPU-t és 60 GB SSD tárhelyet tartalmaz.

Akár HDD, akár SSD VPS csomagra fizetsz elő, kapni fogsz még Root SSH hozzáférést, és szabadon választhatod meg az operációs rendszert. Ez így van a kisebb, a közepes és a nagyobb csomagok esetében is.

A VPS csomagok legfőbb előnyei

Az AB Plusznál élvezheted a Vmware hypervisor előnyeit. Ez az egyik legkiválóbb és legmegbízhatóbb hypervisor, amely segítségével nem okoz gondot a Windows operációs rendszer futtatása. Fontos megjegyezni, hogy dedikált erőforrásokat kap mindenki, aki valamely VPS csomagra előfizet. Ez a szolgáltató kizárólag márkás Dell szervereket használ, rendkívül gyors SSD meghajtókkal, így a szupergyors oldalbetöltés garantálható.

Ha bármikor elakadsz vagy kérdésed volna, akkor éjjel-nappal fogadja a megkeresésed a cég ügyfélszolgálata. Legyen akár hétvége, akár ünnepnap, egy felkészült technikai support tud segíteni mindenben. Az AB Plusznál naponta készítenek biztonsági mentéseket, és adott esetben tartalék szervereket is be tudnak állítani a csatasorba, így soha nem kell majd aggódnod a biztonság miatt. A stabil hálózatról pedig közvetlen BIX kapcsolattal, továbbá folyamatos monitorozás útján gondoskodnak.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!