A gyógynövényes étrend-kiegészítők egészséged őrei

“Fűben, fában orvosság.” – vallották az őseink. Az ő életmódjuk és a környezeti adottságok lehetővé tették, hogy mindenféle ártalomra gyógyfüveket, gombát gyűjtsenek. A 21. század emberének se ideje, se lehetősége nincs arra, hogy ezt megtegye. De nem is kell. A vitaminokat, ásványi anyagokat, egyéb élettani anyagokat rengeteg módon tudjuk pótolni, ha szükséges.

Gyógynövényes étrend-kiegészítők előnyei

Felgyorsult életünk során hozzá vagyunk szokva, sőt el is várjuk az azonnali megoldásokat. Utóbbira egy már kialakult probléma esetén nincs lehetőség, viszont a HerbaStar Zafír termékei enyhülést jelenthetnek. Előnyük, hogy kapszula vagy csepp formában koncentráltan tartalmazzák az egyes hatóanyagokat. 

Emiatt jelentősen leegyszerűsödik a fogyasztásuk, hiszen villámgyorsan lenyelhetők. Tárolásuk is kényelmesebb, hiszen olyan csomagolást kapnak, hogy a napfény ne tehessen kárt bennük.

Potencianövelő zeller és királydinnye

A zeller és a királydinnye két külön készítmény alkotója. Hasonlóságuk abban rejlik, hogy mindkét növény alkalmazható potencianövelőként férfiaknál és nőknél egyaránt. Különbség köztük, hogy a zeller a szervezet sóháztartását tartja egyensúlyban, nyugtató hatással van az idegrendszerre, valamint az allergiás tüneteket enyhíti. A királydinnye a libidó nővelésén túl szinten tartja a tesztoszteron szintet és javítja az állóképességet. 

Hagymák jótékony hatásai

Mi, magyarok szeretjük a hagymát. A hagyományos vöröset, lilát, pórét, fokhagymát, snidlinget. Nemcsak a konyhában vehetjük hasznát az egyedi illóolajának, hanem az egészségmegőrzésben is. A vöröshagyma olaj kapszulával lerövidítheted az influenzás megbetegedést. 

A medvehagyma és a fokhagyma az érrendszert tisztítja. A medvehagyma ezenkívül salaktalanító és memóriajavító tulajdonságairól ismert. A fokhagyma nagyszerű fertőtlenítő. Kitakarítja a szervezetből a baktériumokat, vírusokat. Segít a lerakódott váladék feloldásában és a férgek kiűzésében.

Immunerősítés természetesen

A mesterségesen előállított komplex vitaminkészítményekkel szemben több fenntartás is létezik. Az egyik, hogy a rengeteg hatóanyag csak minimális mennyiségben van jelen. A másik, hogy olyan hatóanyagokat is bezárnak egy közegbe, amelyek gátolják egymás felszívódását.

A természetes immunerősítők hatékonyabban tudják aktiválni a szervezet védekezőképességét. Egymást támogatva fejtik ki jótékony hatásukat. Elsősorban a változatos étrend mellett tökéletes kiegészítő a vitaminok pótlására, de egy betegség után is gyorsabbá teheti a felépülést. 

Támogasd meg a szervezeted a HerbaStar webáruház tartósítószer- és adalékanyag-mentes étrend-kiegészítőivel, amik 100%-ban természetesek és elképesztően változatos területeken alkalmazhatók.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!