Egy strandtáskában minden elfér, amire szükségünk van a parton

Mi az, ami semmiképpen sem maradhat ki a strandolás során? Természetesen a strandtáska az elsődleges, amibe az apróságokat, legyezőket, innivalót, naptejet pakolhatjuk. A nyaralási szezon a nyakunkon van, a legtöbben már meg is tervezték, hogy mikor és hova mennek az elkövetkező hónapokban.

A strandtáska tökéletes reklámfelület lehet

De mégis hogyan? Elég csak megnézni a Zefi Reklámajándék strandtáska felhozatalát, ahol számtalan méret, kialakítás, színvilág közül lehet válogatni. Az egyik legnépszerűbb, amivel szinte mindenki találkozott már, az a tengerész stílusú táska. Alapszínek közül is több van: narancssárga, piros vagy kék is választható. 

A kialakítása is nagyon egyszerű, található rajta egy hosszú fül, tengerészcsíkok, a belsejében pedig rengeteg apróság, kiegészítő elfér, amire természetesen feltétlenül szükségünk lesz majd a vízparton. A napszemüvegtől kezdve a naptejen át a könyvig bármit belerakhatunk.

A nyaralás mellett a strandra is magunkkal vihetjük, sőt van, aki egész szezonban a hétköznapokban is ezt használja, hogy tökéletes legyen a nyári hangulat. A strandtáska a nyár jelképe, szinte mindenkinek van otthon legalább egy belőle. Ez a cégek számára is egy nagy lehetőséget rejt, mivel ilyen táskából sosem elég, mindig jól jön egy új darab. Ha pedig azt egy látványos, mutatós megjelenéssel, emblémával látjuk el, akkor garantált a siker.

Nagy előnye marketing szempontból, hogy passzív módon több emberhez is eljuthatunk. A parton letéve mindenki láthatja a közelben, hogy pontosan melyik cégtől is kapták a strandtáskát. A logó mellett meg lehet jeleníteni egy szlogent, komplett arculatot, grafikát. Nyugodtan szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat és a képzeletünket.

Feltölthetjük minden aprósággal

A strandtáska ráadásul tökéletes “csomagolás” lehet egy ajándékcsomagnak is. Ha például tudjuk, hogy egy munkatársunk, üzleti partnerünk nyaralni indul, akkor egy egész túlélő pakkot összeállíthatunk, amit a táskában adhatunk át. Legyező, napszemüveg, törölköző: ez mind belekerülhet a strandtáskába, természetesen mindegyiken rajta lehet a céges logó, embléma, teljes arculat.

A táska előnye, hogy nem egyszer használatos, a minőségi változatokat hosszú éveken keresztül lehet használni. Fenntartható, környezetbarát alapanyagokból is készülhetnek. A vásárlók részéről egyre nagyobb elvárás, hogy a környezetre is odafigyeljenek a cégek, ez szintén plusz pont lehet marketing szempontból.

Egyszerű az elkészítés

Mivel már június van, sokan gondolják úgy, hogy elkéstek a nyári promócióval, pedig nem ez a helyzet. A tervezés, az ajánlat gyorsan kész van, pár napon belül megkaphatjuk a kész reklámajándékokat, amelyeket aztán át is adhatunk. Ez megtörténhet egy céges rendezvény, esemény, sportnap vagy csapatépítő keretein belül, de egy átlagos hétköznapon is meglephetjük a kollégákat egy ajándékkal vagy ajándékcsomaggal.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!