Innovatív, csúcstechnológiás lézeres tervvel a precizitás nem kérdés!

Ha van terület, ahol kiemelten fontos az alaposság, a pontosság és a hatékonyság, akkor az egy építkezés. Precíz számításokra és mérnöki felfogásra van szükség, a számok lehető legszélesebb körű ismeretére. 

Napjaink technológiai innovációi pedig sokat segítenek e téren is – ilyen például a 3D lézeres helyszínfelmérés, amivel milliméterre pontos modellezés, valamint hibamentes és gyors kivitelezés érhető el.

Az RMÁruház csapata az építkezési projektek tervezésétől kezdve a szükséges anyagok beszerzésén át egészen a kivitelezésig segít. Ha rozsdamentes korlátelem, üvegkorlát vagy egyéb szerkezet legyártása, megmunkálása a cél, keressük őket! A gyönyörű környezet kialakításához pedig hívjuk segítségül a modern technológiát!

Miért fontos a lézeres gyártási és beépítési terv készítése?

3D lézeres eszközzel és felméréssel egyetlen helyről, 1 milliméteres pontossággal lehet térben mérni, a lehető legprecízebb eredményeket meghatározva. A mérések során pedig nem is szükséges fizikailag hozzáférni a nehezebben elérhető területekhez, csökkentve ezzel a felmérés idejét és a vele járó költségeket is. A modern lézeres technológia pedig az ívelt és bonyolult felületek feltérképezését is hatékonyan elvégzi, amire a hagyományos módszerekkel vajmi kevés esély volt.

A lézeres felmérés eredményei DXF formátumban dokumentáltak, és így kerülnek átadásra, ami még inkább megkönnyíti az adatfeldolgozást és az azonosítást. A mért pontokról pedig képek készülnek JPG formátumban, amelyek további segítséget nyújtanak.

Üvegkorlát, rozsdamentes korlát és egyéb szerkezetek létrehozása az épületben

Képzeljünk csak el egy modern házat, irodát vagy más épületet. Tele nagy ablakokkal és tágas térrel. Szép, esztétikus, biztonságos és tartós üvegablakokra van szükség. Az üvegkorlátok és a nagyobb ablakok beépítése során a fokozott odafigyelés nélkülözhetetlen – a szállítástól kezdve a beépítésig. Egy lézeres felméréssel biztosíthatjuk, hogy minimális legyen a hibalehetőség, és az újbóli méréseket is elkerülhetjük.

A rozsdamentes acélszerkezetek szintén nagy népszerűségnek örvendenek – és ez nemcsak napjainkban van így, hanem nagyon régóta. Főként azért, mert ez az építőanyag nagyon rugalmas, stabil, tartós és még esztétikailag is hibátlan. Lézeres felméréssel ezek is szépen illeszthetőek egymáshoz, például sarokelemként vagy egyéb megvalósítás esetén.

Gyártási terv készítése és rozsdamentes acél, üvegkorlát rendelése precízen

A 21. században számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, ha bele szeretnénk vágni egy nagy építkezési projektbe. Egyrészt a gyártás és tervezés, másrészt a kivitelezés során is. Ami pedig szintén nagy ziccer, hogy az egyes építőanyagok (pl. rozsdamentes acél, üvegkorlát) méretre vághatóak, az adott körülményekre szabhatóak, megmunkálhatóak. Az RMÁruház szakértői csapata ezeken a lépcsőkön mind végigkíséri ügyfeleit, így az eredménnyel biztosan elégedettek lehetünk.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!