Címkenyomtatás gyorsan és egyszerűen

Az öntapadó etikettek az utóbbi években igen elterjedté váltak az olyan vállalkozások között, akiknek prémium címkére van szükségük. Azok a cégek, amelyek nem rendelkeznek címkenyomtató készülékkel, de nagyobb mennyiségben van rá szükségük, azoknak lehetőségük van arra, hogy többet rendeljenek egyszerre. Egy megbízható gyártó gyorsan elvégzi ezt a feladatot és biztosítja a vállalatunk számára, hogy a termékeket minden információval el tudjuk látni.

De vajon miért jók és mire használhatóak? Ebben a cikkben minden kiderül.

Professzionális ipari címkenyomtatás

A címkenyomtatás ma már nem egy új dolog, hiszen egyes cégek, mint a DunaSP, már régóta ellátják a piacot ezekkel a termékekkel. Az öntapadó etikett címkenyomtatás szolgáltatásuk keretében olyan vállalkozásoknak nyújtanak segítséget, amelyek nem rendelkeznek saját berendezéssel. Akinek pedig nagyobb mennyiségben van szüksége prémium színes címkére, annak szintén jó megoldás lehet a szolgáltatás igénybevétele.

A környezet védelme érdekében szintén hasznos ezeket alkalmazni, hiszen egy apró felületen elfér minden fontos információ, nem kell a termékhez több oldalas leírást csatolni. Az egyedülálló géppark segítségével ráadásul a DunaSP minden címkenyomtatási igényt képes kielégíteni. Képesek egyszerű vonalkódos címkéket, de még színes prémium változatokat is készíteni. Az általuk alkalmazott technológiának hála ráadásul minden etiketten azokat a dolgokat tüntethetjük fel, amire nekünk vagy a termékünknek szüksége van.

A vállalat az ország egyik legnagyobb tekercses etikett címke választékával büszkélkedhet, ezáltal szinte bármilyen nyomtatási megoldáshoz raktárról biztosítják az alapanyagokat. Ezzel jelentősen lerövidül a gyártási határidő.

Miért fontos a gyors címkenyomtatás?

A címkenyomtatási technológia változatossága lehetőséget ad arra, hogy minden címkét gyorsan és költséghatékonyan állítsanak elő. A digitális módszerrel problémamentesen oldható meg az adatok változatossága, ezáltal még kisebb számú egyedi rendelés sem okozhat problémát.

A 20 éves szakmai tapasztalatukkal ráadásul olyan alapanyagokat és ragasztókat használnak, amelyek garantálják, hogy az adott címke bármilyen speciális felületen megtapad.

Mit tud a Flexo öntapadós címke?

A Flexo címkenyomtató gép egy igen magas színvonalú munkára képes berendezés, amely abban segít, hogy minden egyedi igényt ki lehessen elégíteni. Ide tartozik a hátoldali, valamint a ragasztó oldali nyomtatás, a fóliázás, a prégelés, valamint a laminálás egyaránt. Ez a technológia nagy mennyiségű és kiváló minőségű öntapadós etikett címkék gyártását segíti elő. Fő előnye, hogy sokoldalú felhasználhatósággal rendelkezik, ami lehetőséget ad a különféle csomagolások egyedi megjelenésére.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!