Az egyik legnépszerűbb reklámeszköz: a molinó!

Bár az online hirdetések egy darabig úgy tűnt, hogy legyőznek mindent, azért ez mégsem történt meg. Akadnak ugyanis szép számmal olyan offline reklámeszközök, amelyekkel egyik online felület sem veheti fel a versenyt. Elég csak figyelmesen végigsétálni a város sétálóutcáján, és máris reklámok tucatjai ömlenek felénk.

Mind közül talán a legszembetűnőbb a molinó, amely többféle anyagból és méretben kapható. A Reklámeszköz.hu molinó termékei között mindenki megtalálhatja az igényének megfelelő darabokat, ám ahhoz, hogy jól tudjunk választani, pontosítani kell, hogy mik közül is válogathatunk. Mai cikkünkben éppen ezért a molinókat vesszük górcső alá.

A legköltséghatékonyabb molinó

Ha valakinek nincs túl nagy költségkerete, ellenben viszonylag nagy felületen szeretne hirdetni, annak tökéletes választás lehet a jó öreg PVC molinó. Előre leszögeznénk, hogy nem ez a legkörnyezetbarátabb megoldás, ugyanakkor ezek a termékek olyan időtállóak, hogy talán nem akkora vétek egy-egy darabot rendelni belőle.

Jobbára kültéren alkalmazott megoldásról van szó, amely ráadásul még tekercselhető is, így nem csupán könnyen szállítható, de a tárolásra sem kell nagy helyet kialakítani.

További előnye, hogy akár mindkét oldalára kérhető nyomat, így maximálisan ki lehet használni a rendelkezésünkre álló helyet.

Általában rögzítőgyűrűvel, vagy más szóval ringlivel kerül rögzítésre, de egyedi kialakításokra is van lehetőség, így akár egy csőszerkezetre is fel lehet feszíteni a molinót.

Létezik modernebb változata is!

Bár a fentebb említett PVC molinó népszerűsége töretlen, azért jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy már egy fokkal modernebb és környezetbarátabb anyagból is készül ilyen reklámeszköz. A mérettel ebben az esetben sem lehet gond, hiszen akár több darabból is összeállítható egy óriásmolinó.

Ennek az ökologikusabb változatnak az anyaga poliészter textil, amely anyag kevésbé érzékeny a hajtogatásra, így sokkal kisebb helyen is elfér akkor, amikor esetleg használaton kívül van, valamint sokkal egyszerűbb a szállítása is.

Kültérre ugyanúgy alkalmazható, többféle módon lehet felfüggeszteni ezt a változatot is.

Úgy tűnik, mindent tud, amit a nagy elődje, a PVC molinó, csak itt ebben az esetben még ráadásként jóval környezettudatosabbak is lehetünk.

Az ökologikus szemléletmód is reklámeszköz!

Az ökologikus vásárlók tudatosan keresik azokat a megoldásokat, amelyekkel a lehető legjobban tudják óvni a bolygónkat. Így aztán ha olyan molinót választunk, amelyik ennek a kritériumnak megfelel, akkor duplán nyerhetünk. Szerencsére a Reklámeszköz.hu kínálatának kialakításában a környezettudatosság is szerepet játszott, így bátran válogathatunk az ő termékeik közül.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!