Egy táska több, mint a túlélőkészlet hordozója

A nők számára a táska az egyik, ha nem a legfontosabb kiegészítő. Legtöbbször egy igazi divatkellék, az egyéniségük kifejezője, amely a mindennapokban a túléléshez szükséges holmikat rejti magában.

Batz kínálatában is sokféle táska létezik, mindenki kiválaszthatja a számára kedves darabot, de a legtöbb hölgy több típusút is birtokol, amelyeket évszakhoz és alkalomhoz illően felváltva használ. A modern, városi nők számára nemcsak elengedhetetlen és praktikus kiegészítő, hanem jóval több annál, tükrözi az identitásukat, a stílusukat. 

Ha Te is így gondolod, csapj le a Batz X REKAVAGO designertáska-kollekció egyik limitált, ikonikus darabjára! Ha érdekel a táskák világa, tarts velünk, cikkünkből sok érdekességet megtudhatsz róluk!

Mióta léteznek?

Gondoltad volna, hogy a táska azért született, mert a korabeli ruhák nem zsebekkel készültek, és szükség volt az apróságok számára valamilyen zsákocskára? Az első változatok a 16. század végén jelentek meg, szinte egyidejűleg a zsebekkel és az erszényekkel, így szerepük egy időre háttérbe szorult, sőt a szoknyák alá került.

Reflektorfénybe a 17-18. században kerültek, ekkor már nem rejtegetnivaló, jellegtelen darabok voltak, hanem egyre hangsúlyosabb elemei a női kiegészítőknek. Az utazás általánossá válásával megjelentek a nagyobb táskák, bőröndök is. 

Napjainkban a divatos és elegáns megjelenés, a tökéletes outfit nélkülözhetetlen elemei, amelyeknek minden nő gardróbjában ott a helyük többféle stílusban, a megfelelő alkalomra várva. 

Egy táska nem táska

Egy nő ruhatárában sokféle típusú, anyagú és színű táska kap helyet, amelyek nagy része ráadásul csak rövidebb ideig szolgál minket, hiszen a mindennapi vagy gyakori használatban még a komolyabb darabok is elfáradnak. A legtöbbünknek minden évszakra, minden alkalomra, minden szetthez van 1-1 (vagy több) tökéletesen passzoló darabja. Persze vannak közöttük örök darabok, amelyek a szívünkhöz nőttek, amelyek akár egész életünkben elkísérnek, ha máshol nem, a szekrény mélyén. 

Jó szolgálatot tehet a mindennapokban egy praktikus és nagy méretű válltáska, amelynek százféle megjelenése lehet az anyagok és színek függvényében. Szintén helyet kell kapnak a kényelmes crossbody és övtáskák, de egy stílusos és lezser hátizsáknak is nagy hasznát vesszük. Mindenképp be kell szereznünk egy stílusos kiegészítőt, egy boríték- vagy elegáns kis táskát azokra az alkalmakra, amikor ragyogni szeretnénk. 

Egy cseppnyi luxus mindenkinek jár

Az elismert divattervezők által kreált designerdarabok a szépség és az elegancia megtestesítői, amelyek maximális odafigyeléssel, kézzel és a legjobb minőségű anyagokból készülnek a környezettudatosság jegyében. Ikonikus design, letisztult, exkluzív megjelenés, a részletekre való odafigyelés jellemzi valamennyit, készüljenek bőrből, textilbőrből, vízlepergető vagy más anyagokból. 

Dobd fel és tedd egyedivé az outfitedet egy stílusos, limitált kollekcióból származó designertáskával! 


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!