A tökéletes reggeli különleges menüvel lesz igazi élmény

A különleges fogások ma már egyre jobban elérhetővé válnak akkor is, ha csak reggeliről van szó. Nem csak az ebéd vagy a vacsora lehet extra élmény, mert a napot indító étkezés is tartogathat meglepetéseket.

Egy tökéletes breakfast restaurant Budapest utcáin olyan fogásokkal készülhet számunkra, ami kifejezetten élvezetessé teheti a nap indítástát akár reggel, akár kora délután. Erre pedig a Cafe Brunch Budapest 5 éttermében is van lehetőségünk.

Sokkal fenntarthatóbb megoldás, mintha házhoz rendelnénk a reggelit, és csomagolóanyaggal szennyeznénk a környezetünket. Persze ehhez el kell menni otthonról, de a mai digitalizált, rohanó világban ennek már különleges varázsa van.

Klasszikusok vagy modern fogások?

A kérdés adja magát, mert az átlagos reggeli az a pékáru vagy jobb esetben villásreggeli, amire nem sok helyen van lehetőségünk. Főleg akkor, ha nem vagyunk túl koránkelő típusok. A Cafe Brunch Budapest pedig pont ezt a piaci rést találta meg, mert hihetetlen változatos étlappal várja a vendégeit egy reggelire egészen délutánig.

A hagyományos tojásos ételek mellett a különféle szendvicsek is az étlapon szerepelnek éppúgy, mint a saját pékségben sütött finomságok. Egy igazán különleges avokádós pirítós is a reggeli fogások része lehet különböző feltétekkel.

Egy mártogatós tál valódi ínyenc fogás a friss péksüteményekkel tálalva. Kiegészítésnek pedig isteni kávékülönlegességeket vagy teákat és koktélokat is fogyaszthatunk.

Édesszájúak kedvenc reggelije

Azok számára, akik szeretik az édes ízeket a nap első étkezésén, a palacsinta elengedhetetlen falatnak számít. Ez viszont nem kell, hogy csak a klasszikus túrós vagy lekváros változat legyen. A juharszirup és a friss gyümölcsök fergeteges ízvilágot kölcsönözhetnek a reggelinek.

Egy lusta vasárnapi reggelen (persze nem túl korán) tökéletes étek lehet a gofri vagy más desszert is. Egy finom gőzölgő kávéval vagy frissen facsart narancslével lesz igazán pompás reggeli.

Kevés helyen kapható bagel is, ami csakis akkor lehet finom, ha friss és ropogós. A legtöbb esetben a korai reggeli esetén ez meg is valósulhat, de délután már esélyünk sincs erre. A Cafe Brunch Budapest éttermeiben viszont mégis megkaphatjuk ezt akár a hét minden napján.

A reggeli mellé egy isteni kávét is megérdemlünk

A reggeli brunch nem teljes akkor, ha nem társul hozzá valamilyen ital, ami kiegészítheti a nap első étkezését. Az napi energialöketet pedig a kávé adja meg, ami specialitásért kiált a rohanó munkanap előtt.

Mellette a tea is szerepel a reggeli italok listáján és a friss gyümölcslevek vagy a limonádék is. Nem telhet el egyetlen reggeli sem ezek nélkül, ami valóban olyan indítása lesz így a napnak, hogy ebédig biztosan nem leszünk éhesek.

A reggeli nem csak a sablonos rántotta lehet otthon a mosogatással egybekötve vagy egy pogácsa a sarki pékségből a munkába rohanás közben bekapva. Ha többre vágyunk, keressük fel a Cafe Brunch Budapest egyik éttermét!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!