A világ első ehető szállodájában a vendégek kedvükre falatozhatnak a berendezési tárgyakból. A London belvárosában található három szintes, nyolc szobás szálloda a Tate and Lyle cukorgyártó cég megrendelésére és alapanyagaiból készült. A szálloda berendezésén több mint 14 cukrászművész dolgozott, akik 2000 munkaórát töltöttek sütéssel és 900 órán át díszítették a szobákat. Az ehető berendezések elkészítéséhez több mint 600 kiló cukrot használtak fel. A falakat macaron süteményekkel burkolták, a szőnyegek több mint ezer színes habcsókból készültek, az ablakpárkányok pedig tejkaramellából. Több mint húsz kilogramm pillecukorból készítettek díszfüzért. Az éjjeliszekrényen ehető könyvek sorakoznak, a fürdőkádat pedig popcornnal is fel lehet tölteni. A Cake Hotel szerdán 11-től este 7-ig ingyenesen látogatható, csütörtök este pedig egyetlen éjszakára vendégeket is fogad.
Ha érdekesnek találod a cikket,
Ha érdekesnek találod a cikket,