Víz alatti éttermet nyitott egy belga vállalkozó: az öt méter mély medence alján elhelyezett gömbben ülő vendégeknek könnyűbúvárok szolgálják fel a libamájat. A brüsszeli úszómedencét könnyűbúvárok edzéséhez építették, ezért különlegesen mély. Az „éttermet”, egy két méter átmérőjű gömböt a medence aljához rögzítették.
A The Pearl (gyöngy) névre keresztelt gömbbe könnyűbúvár-felszerelésben érkeznek a vendégek, és alulról úsznak be. A víz 33 fokos, így nem fáznak étkezés közben. A gömb légbuborékjában egy kerek asztalnál fogyaszthatják el a libamájat, a ráksalátát és a pezsgőt, amelyet vízhatlan dobozokban hoznak az úszó pincérek.
„Új korszakot nyitunk az éttermek történetében” – mondta John Beernaerts, aki egy évtizede építette meg Brüsszelben a Nemo33 medencét. A The Pearl megvalósítása egy évbe telt, számos tervet kipróbáltak, míg kifejlesztették a legalkalmasabb formát. Az étteremben fejenként 99 euróba (30 ezer forint) kerül egy ebéd, de a vendégek szerint páratlan élmény.